Премини към основното съдържание
8:30ч. до 17:30ч.
 

Обадете ни се сега

02 416 92 01
 

Посетете офисите ни

 

Пишете ни

 

Отворени сме

от 8:30ч. до 17:30ч.

Устни преводи

Устни преводи от Метафраси

УСТНИ ПРЕВОДИ

Днес, все повече западни и източни фирми и компании инвестират в България. Зад успеха на всяка сделка, обаче е нужен добър устен превод. „Метафраси” може да ви помогне в зависимост от нуждите ви.

Освен, че експертите ни ще посрещнат, настанят и съпроводят посетилите ви частни лица и делегации, при нужда ще присъстват на вашите бизнес срещи, преговори, семинари и конференции, посещение при нотариус и др. 
 
Според особеностите си устните преводи се разделят на:

  • Придружаване – осъществяване на комуникация между двете страни при личните нужди на клиента. Асистиране при пазаруване, настаняване в хотел и др.
  • Консекутивен - превод, при който говорещият забавя речта си. Най-често се прилага при преговори, бизнес и неформални срещи.
  • Симултанен – превод в момента на говорене, без изчакване. При него е необходимо оборудване: кабинка, подвижни и стационарни микрофони. Прилага се при конференции, семинари, симпозиуми и други подобни мероприятия. Нужни са двама редуващи се преводачи.

Преводачите за устен превод се наемат за минимум един час, като се заявяват предварително след уточняване на темата, времетраене и вида на срещата.

Свържете се с нас

Искате ли да говорите по телефона с някой от нашите съветници? Свържете се с нас и ние ще ви върнем обаждането в рамките на деня.

Свържете се

Уеб дизайн Jukovski.com